Wat kan ik voor je doen

Wat kan ik voor je doen

Het leven is een aaneenschakeling van kleine en grote, van zowel positieve als negatieve veranderingen.

Over het algemeen gaan we daar prima mee om en zijn we flexibel genoeg om mee te bewegen in die veranderingen. Soms, echter, gebeurt er iets waardoor je toch even tot stilstand komt en je jezelf afvraagt hoe je nu verder moet.

De geboorte van een kind, een verhuizing, een scheiding, het uitvliegen van een kind, maar ook het verlies van dierbaren, ziekte, verlies van je baan, depressie of bijvoorbeeld burn-out kunnen redenen zijn dat je die flexibiliteit even niet meer hebt en dat je zo uit balans raakt dat je vastloopt.

Ondersteunen in je proces

Dan kan het tijd zijn om te kijken wat het leven je wil vertellen, waarom je ineens stilgezet wordt. Wellicht is het dan nodig om te kijken wat je mag veranderen om je leven weer in beweging te krijgen. Vanuit mijn (ervarings)deskundigheid wil ik je graag ondersteunen in dit proces.

Een aantal effectieve methodes waar ik graag mee werk tijdens een consult:

  • Tijdens gesprek bewust worden van je patronen en overtuigingen
  • Verstoorde balans herstellen door middel van een energetische behandeling en/ of oefeningen
  • Leren om in je lichaam aanwezig te zijn, leren ontspannen met onder andere de bodyscan
  • Leren om eigen verantwoordelijkheid te nemen in je leven door middel van bewustwording en aandachtstraining, mindfulness
  • Je in alle rust en veiligheid leren contact te maken met jezelf, om vanuit die verbinding  te kunnen leven.

Beluister hier een fragment van de zitmeditatie.

Tevens heb ik een training ontwikkeld van 6 bijeenkomsten waarin je op basis van mindfulness werkt aan persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. De training wordt individueel gegeven.